Reviews

Reviews 2017-04-21T09:08:28+02:00

Jouw mening is belangrijk!

Wij hechten veel waarde aan jouw mening èn aan de kwaliteit van onze lessen. We zijn dan ook altijd heel benieuwd naar hoe jij het traject ervaren hebt. Hieronder lees je reviews van onze leerlingen.

Mats

Fijne rijschool, gezellige rijlessen en in 1 keer geslaagd. Dus al en al een goede keus geweest.

Pim

Hele duidelijke en leuke rijlessen, en het is een hele goede voorbereiding voor je examen. Ook het inplannen van je rijles is heel duidelijk en fijn.

Amber

Dankjewel voor de lessen Anja. De lessen waren goed en met fijne directe aanwijzingen.

Maud Klein Mentink

Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Anja. De rijlessen waren altijd erg fijn en ik kreeg altijd goede uitleg. Zeker een aanrader!

Sam van den Berg

Top rijschool! Met Anja voelde ik me altijd op me gemak tijdens de lessen. Het waren extreem leerzame maar ook gezellige lessen.
Zeker een aanrader!

Caitlin Idema

Wat een geweldige ervaring om bij Anja te lessen! De goede uitleg, rustige houding, fijne sfeer en de gezelligheid maakt het top! Ook de goede voorbereiding op examens zijn zeer goed. Petje af en bedankt!

Febe

In de lessen was het altijd gezellig. Anja brengt alles rustig over en dat geeft je een zelfverzekerd gevoel. Ik had een leuke, leerzame tijd in de auto.

Carlijn Jansen

Heel veel gezellige en leerzame lessen gehad. Rijschool Hommel is zeker een aanrader!

Lieke

Zeer tevreden over deze rijschool! Anja denkt veel met je mee en geeft je veel zelfvertrouwen.

Levi van Meel

Gezellige rijlessen!!

Carlijn

Super fijne rijlessen gehad, elke keer had ik veel zin in de les.
Anja houd echt rekening met wie je bent en ondersteunt overal waar mogelijk is.
Heel veel geleerd op een prettige manier.

Zou deze rijschool iedereen aanraden!!

Jan Willem

Heel blij met Anja, echt top begeleiding en een super service. Ik raad dit iedereen aan als rijschool!

Siebe

Het was heel leuk om bij u te mogen rijden! Leerzaam maar ook gezellig om mee in de auto te zitten!

Jasper

Een hele goede rijschool. Anja legt alles heel duidelijk uit en geeft je gelijk al vertrouwen. Naast het serieuze was het ook altijd gezellig in de auto.

Rozanne ebbinge

Leuke gezellig lessen, fijne snelle manier van leren. Vond elke les erg leuk, kortom helemaal top

Milan Wilke

Deze rijschool is erg fijn, goede begeleiding en goede voorbereidingen op de tussentijdse toets en het examen. Erg bedankt voor de lessen!

Thomas

Kalm, en aanpassend aan de leerling.

Mark

Hele fijne rijlessen gehad en binnen 3 maanden alles afgerond ,Anja is heel duidelijk en heeft geduld met dingen uitleggen

Maud Wenting

In 1X gehaald, super blij!
Fijne, leuke rijinstructrice. Prima rijschool echt een aanrader.
Anja bedankt

Tobias Dirksen

Echt een fantastische rijschool. Ik raad het iedereen aan!! Altijd flexibel en ook gezellig in de auto. Ik heb super veel geleerd. En heb in 1 x mogen slagen. Dankjewel Anja.

Kim van Gameren

De lessen met Anja zijn altijd super gezellig en leerzaam. Nadat ik mij had aangemeld bij rijschool Hommel kreeg ik na een half uur mijn theorie boek al thuis afgeleverd. In de eerste paar lessen leer je meteen heel veel zelf doen en Anja stelt je goed gerust. Zeker een aanrader om hier te gaan lessen!!!

Leanne

Ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad. Het was altijd gezellig in de auto.

Peter H

Top Rijschool !!

Het was een erg leerzaam en vooral gezellige tijd, ik keek uit naar de leuke lessen met Anja.

Deze rijschool zorgt ervoor dat je met vertrouwen je examen in gaat.

Vasco van der Lienden

Super fijne, en leuke rijschool. Heb veel geleerd in korte tijd, waardoor ik met gemak mijn rijbewijs heb gehaald. Er hing altijd een gezellige sfeer, waardoor de rijlessen voorbij vlogen.

Bedankt anja!!!

Ivar van der Lienden

Goeie rijschool met goede rijoefeningen. Een instructrice die duidelijk is wat er gedaan moet worden. Gewoon een fijne rijschool waar je graag wilt lessen.

Hugo

Super rijschool, het zijn altijd gezellige en goede lessen met een goede begeleiding waar je wat mee kunt. En in 1 keer geslaagd met vertrouwen!! Ik heb alle hulp gekregen die ik nodig had van A tot Z en kan het zeker aanbevelen. Super bedankt Anja!

Roos

Ik heb gezellig en leerzame lessen gehad bij Anja! Ze legt alles goed en duidelijk uit. In 1 keer geslaagd!! Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen 🙂

Aafke van Selm

Top rijschool!!! Altijd hele leuke en leerzame rijlessen gehad. Heel flexibel met de afspraken, geen stress in de auto alleen maar gezelligheid. In 1 keer geslaagd! Heel erg bedankt voor alles Anja!!

Marnix Wiltink

Super rijschool. Altijd gezellig met Anja en serieus op de juiste momenten. Je word goed begeleid van begin tot eind

Myrthe Nijenhuis

Hele leuke en gezellige rijlessen gehad! Met een fijne en duidelijk uitleg!

Dorus

Super goede les en uitleg. En een goeie sfeer in de auto. Ik heb er van genoten.

Olav Hartman

Hele fijne rijschool! Lekker sociaal en altijd leuke gesprekken. Ook geeft ze goede tips tijdens het rijden en leert ze je fijne ezelsbruggetjes!! Anja is een hele fijne en gezellige vrouw maar kan ook zeker serieus en streng zijn waar dat moet en kan. Alles bij elkaar zou ik zeker nog een keer voor rijschool hommel kiezen en ook zeker aanraden!!!

Noa Jansen

Super gezellige en leuke lessen gehad!! In 1x geslaagd! Bedankt Anja!!

Lotte meijer

Onwijs fijne rijschool en in 1 keer geslaagd! Zeker een aanraden

Jens

Vakkundige en fijne lessen, waarbij je je op je gemak voelt. Voor mij de perfecte mix!

Shanice

Anja is een super lieve gezellige vrouw die alert is als het moet, maar ook in is voor een praatje. Na 2 mislukte pogingen bij andere rijscholen is Rijschool Hommel mijn redmiddel geweest een echte aanrader!! Anja bedankt voor alle leerzame lessen!

Jennifer Bijleveld

Gezellige en leerzame lessen gehad bij rijschool Hommel. In de auto hangt een rustige en vertrouwde sfeer en je wordt goed voorbereid op het examen.

Rens Latta

Hardstikke gezellige en goede rijlessen gehad! Beter kon het niet, ook erg flexibel als de afspraak verzet moest worden etc. Helemaal top! Niet anders dan verwacht 😉

sylvie baars

leuke, gezellige lessen altijd ruimte voor een grapje. veel geleerd in de lessen en altijd een duidelijke uitleg. erg blij dat ik geslaagd ben maar ga de lessen zeker missen

Nynke

Leuke en leerzame lessen gehad. In 1x geslaagd!
Een aanrader ?

Joelle

Leuke en leerzame rijlessen gehad bij Anja. Je wordt goed voorbereid op je examen/toets en erg op je gemak gesteld. Echt een aanrader!

Eefke Hendriks

Super leuke en gezellige rijlessen gehad!!

Dries

Geslaagd

Sara

Super gezellige en leerzame lessen gehad met Anja. Zeker een aanrader!

Maud

Naast dat de lessen leuk en leerzaam zijn, word je ook super goed klaargestoomd voor je rijexamen of toets. Een echte aanrader dus!

Sophie Valkenier

Altijd gezellige en leerzame lessen gehad bij Anja! Voelde erg vertrouwd en fijn om hier te leren rijden.

Marit

Ik heb een fijne tijd gehad. De lessen zijn goed, gezellig en ook leerzaam. Ik ben blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen.

Daphne

Super fijne ervaring bij rijschool Hommel. Leerzaam en gezellig!

Hannah

De rijlessen zijn niet alleen leerzaam, maar ook nog eens heel gezellig! Ben blij dat ik heb gekozen voor Hommel. Ga de lessen zeker missen 🙂

Britt

Hele fijne tijd gehad bij Rijschool Hommel. Door Anja zat ik altijd met een fijn gevoel achter het stuur. Bedankt voor de fijne tijd!

Nina

de lessen van Anja waren altijd super leerzaam en gezellig, je wordt goed begeleid en er is altijd ruimte voor een grapje. Ik raad het zeker aan 🙂

Frederique

Hele fijne ervaring met de lessen. Altijd in voor een grapje maar ook genoeg serieusheid.

J.E. Crum

Top rijschool!

Niels

Leuke gezellige lessen en ook goeie uitleg

Judith Lijnsvelt

Ik heb mijn lessen bij hommel super goed ervaren! Super gezellige lessen, veel en snel dingen geleerd en dan ook nog alles in 1x gehaald dankzij Anja!

Dennis Hendriks

Hommel is een hele fijne rijschool, het waren fijne lessen waarbij Anja altijd iets nog een keer wilde uitleggen als je iets even niet meer wist. Anja is een gezellige vrouw, je hebt altijd een leuk gesprek!

Eline

Heel veel geleerd en suuuper gezellige rijlessen!!!

Ramona

Top rijschool! Veel geleerd en het is altijd gezellig!

Kars Visscher

Het waren leerzame en leuke lessen.
Super bedankt voor deze leuke tijd.

Juliette Hajee

Rijschool Hommel is super fijn! Anja is heel geduldig, waardoor de lessen heel fijn zijn. Verder is Anja een super gezellige vrouw. Ik verheugde me altijd op mijn rijlessen!

max vree

Waren leuke en leerzame lessen top rij school ?

Edwin Lijnsvelt

Ik ben blij voor de keuze van hommel !

Hele leuk maar vooral goede rijlessen!

Roeland

Ik wil Hommel heel erg bedanken. Het was namelijk niet alleen een leerzame tijd, maar ook een zeer gezellige tijd. Anja liet mij altijd goed van te voren weten als er een verschuiving was in het rooster, waardoor alles ook tijdens Corona rustig en soepel verliep. Daarom zeg ik vanuit mijn diepste van mij hart: Bedankt!

Rik van de Kolk

Heb een super gezellige en leerzame tijd gehad met Anja. Iedereen die het vraagt zal ik Hommel zeker aanraden!

Jacqueline

Ontzettende gezellige en leerzame lessen gehad! Alles in 1x geslaagd dankzij de goede lessen!

Eva

Ik heb hele gezellige lessen bij Anja gehad en heb met veel plezier gelest. Ook heb ik mijn Tussentijdse Toets en Examen allebei in 1x gehaald. Als je nog een rijschool zoekt raad ik deze zeker aan!!

Marleen

Super leuke en goede rijlessen! Altijd met veel plezier gereden 🙂

Inge Lijnsvelt

Wat een leerzame, gezellige en serieuze lessen heb ik hier gekregen! Anja is een hele lieve vrouw en weet alles heel duidelijk uit te leggen. Ze leert alles heel fijn aan en heeft alle geduld. Ook heb ik de rijlessen altijd ontspannen ervaren en werd ik altijd gerust gesteld, wat ik zelf erg belangrijk vond. Ik raad rijschool Hommel super erg aan als je een leuke tijd wilt hebben en het snel en serieus wilt leren! Top rijschool!!

Fenne Vondel

De lessen bij Anja waren altijd super fijn en gezellig!! Goeie uitleg altijd gekregen en een fijne sfeer! Het geklets ga ik dan ook wel een beetje missen;). Anja Bedankt!!

Milou

Super leuke gezellige rijlessen gehad. Veel geleerd en fijne hulp gekregen. Bedankt!

Hessel

Super gezellige rijlessen gehad. Heel erg bedankt.

Anne Latta

Super gezellige rijlessen gehad! En in 1 keer geslaagd voor de bijzondere verrichtingen en Praktijk examen!
Heel erg bedankt.

Nienke

Hele fijne rijlessen, alles wordt heel duidelijk uitgelegd. Je krijgt echt een zeker gevoel, top.

Rik van Pommeren

Gezellige en leerzame lessen gehad van je Anja, in 1 keer geslaagd! Super bedankt.Tot ziens op de weg.

Kyra Van Neerbos

Super leuke en leerzame lessen gehad. Anja is een top rij instructeur!! ?

Defne Yigit

De rijlessen bij rijschool Hommel waren leerzaam en gezellig tegelijkertijd. Ik raad Anja zeker aan als instructrice!

Jim Kozich

Super gezellige rijlessen! En een goede lerares, altijd eerlijk en open!?

Anne-Lotte

Super gezellige, leerzame een fijne rijschool! Echt een dikke aanrader.

Marwin

Het waren top lessen! En heb super veel geleerd.

Thomas

Altijd leerzame lessen met een ontspannen sfeer.
Anja weet precies waar aandacht aan besteed moet worden, en heeft op elke vraag een antwoord. Absoluut een aanrader!

Anika Kok

Erg gezellige en leerzame lessen. Anja neemt altijd goed de tijd voor je en legt alles goed en duidelijk uit. Erg fijne rijschool!

Frederieke Bakker

Ik heb vele leuke lessen bij Anja gehad, altijd gezellig maar ook leerzaam. Ze neemt goed de tijd voor je en legt alles duidelijk uit! Ik ben super blij dat ik deze rijschool heb gekozen.

Joëlle

Een fijne rijschool waar je je rijbewijs met een goede dosis gezelligheid kunt halen! Anja is erg behulpzaam, eerlijk en kan goed, rustig en duidelijk uitleggen. Echt een aanrader!

Madelief

Hele gezellige, leerzame lessen gehad! Ook fijne communicatie. Ik raad je deze rijschool zeker aan!

Olivia

Super fijne en gezellige rijschool! De lessen zijn top! Tijdens de lessen wordt alles heel rustig en duidelijk uitgelegd door een deskundige instructrice. Rijschool Hommel raad ik zeker aan!

Hanna van Selm

Hele leuke en gezellige lessen gehad met Anja! Ze legt alles super duidelijk uit en ziet wanneer je klaar bent om examen te doen. Zeker een aanrader!

Joëlle Bunt

Onwijs leuke rijlessen gehad. Super gezellig ook en veel geleerd natuurlijk!!

Tom jansen

Super leuke Rijlessen gehad

Mirthe Visscher

Ik keek altijd uit naar mn rijlessen, het was heel gezellig en Anja blijft altijd geduldig dezelfde dingen honderd keer uitleggen en herhalen. Kan het iedereen aanbevelen als je het belangrijk vindt dat er een goede, ontspannen sfeer hangt in de auto, Anja bedankt!

Mats willemsen

Het zijn gezellige lessen had er nog wel 10 willen hebben. Het zijn leerzame lessen voor dat je het weet heb je je rijbewijs. Anja bedankt voor je gezellige lessen?

Vera budding

Altijd erg gezellig en je voelt je zeer op je gemak

Ilse Veenstra

De lessen van Anja waren altijd ontzettend gezellig! Ik heb me altijd erg op me gemak gevoeld naast Anja. Ik heb mijn rijbewijs nu binnen, wat ik stiekem een beetje jammer vind omdat ik de lessen altijd erg leuk vond.
Ik bedank Anja zeer en ik hoop je op de weg nog een keer tegemoet te rijden.
Groetjes Ilse

Ik raad rijschool Hommel erg aan!

Roos Mathijssen

Hele leuke en gezellige lessen gehad met Anja. Ze legt alles rustig en duidelijk uit, ik heb me vanaf het begin op mijn gemak gevoeld. Aanrader!

Merit van der Lienden

Hele leuke rijschool. De lessen van Anja zijn altijd hartstikke gezellig en duidelijke uitleg. Heel veel van geleerd. Zeker een aanrader!

Jochem Balk

Gelijk bij de 1e les voelde ik mij op m’n gemak in de auto bij Anja. Naast dat ze op een hele leuke/fijne manier les geeft is het ook nog is een super leuk mens! Rijschool Hommel is een echte aanrader !

Roan Pelle

Hele fijne rijschool. Veel geleerd en gelachen! Zeker een aanrader.

Anne marith de bie

Heerlijk samen gereden.
Lekker gelachen en alles goed geleerd.
Communicatie gaat soepel en staat open.
Ik voelde me in ieder geval op m'n gemak.
Op nog vele kilometers!

Niels Verheij

Fijne rijschool met vooral een lieve en rustige rij-instructrice die de dingen goed duidelijk maakt.

Bedankt voor alles
Niels

Lauren Driessen

Een top rijschool! Hele gezellige lessen met Anja altijd en erg leerzaam. Heel erg bedankt voor alles
Lauren Driessen

Suzanne Broekhuizen

Altijd gezellige, vriendelijke en leerzame lessen! Zeker aan te raden.

sharai

Super gezellige en leuke rijlessen gehad!
Anja legt alles goed uit! Echt een aanrader!

Robin janssen

Leukste en de fijnste rijschool die je kan hebben echt een leuke tijd gehad maar ga de leuke uren wel missen

Elena

Door de super goede lessen van Anja alles in 1x gehaald! Fijne uitleg en altijd gezellig in de auto! ?

Tygo Stoffelen

Top rijlessen heb veel geleerd. Hoop gelachen met Anja en het was altijd gezellig. Niks op aan te merken.

Emke Latta

Super fijne rijschool!!! Ontzettend leerzame maar ook zeker gezellige lessen. Een zeer goede voorbereiding op het examen en daardoor ook in 1x geslaagd! Zeker een aanrader.

Isabel Driessen

Hele goede rijschool!! Die je goed voorbereid op het examen. Anja is een gezellige leuke vrouw!

Rinske Cleophas

Ontzettend leuke gezellige en leerzame lessen gehad. Je wordt stap voor stap voor bereid op het examen.

Jelmer van der Kolk

Veel veilige en gezellige kilometers gemaakt met Anja. Je wordt heel goed voorbereid op het examen en alles gaat op je eigen tempo. De auto rijdt ook heel fijn. Zeker een aanrader!

Amber van Kreel

Ontzettend gezellige en leerzame lessen gehad! De instructrice is erg rustig en legt alles goed en stapje voor stapje uit. Kortom een fantastische rijschool om je roze pasje bij te gaan halen. Anja bedankt!

Joost

Super leuke rijlessen gehad, rare dingen meegemaakt. Legt alles perfect uit. Zeker aanrader. Bedankt

Esmée Nijenhuis

Hele leuke en leerzame lessen gehad bij Hommel. Door de duidelijke uitleg alles in 1✖️ gehaald! Super fijne, geduldige en gezellige instructrice, zeker een aanrader!

Anouk Baars

Het waren super leuke en gezellige lessen, waarin ik alles heb geleerd over het auto rijden en zelfs de mac drive. Ik ga de gezelligheid van de lessen zeker missen! Een echte top rijschool is het!

Daphne

Fijne rijschool! legt alles goed uit, neemt echt de tijd voor je en het is ook erg gezellig onderweg!
natuurlijk ook een hele gave auto ?

Nick Bijleveld

Top ervaring gehad bij rijschool Hommel! Lessen waren erg leerzaam, en waar het kon ook erg gezellig. Uitleg altijd duidelijk en rustig. Door Anja in 1x geslaagd. Zeker een aanrader!

melsi van der lienden

wat een super rijschool! anja geeft een hele fijne uitleg. er heerst een hele relaxte & gezellige sfeer in de auto. en wat hebben we een lol gehad! ik raadt iedereen rijschool hommel aan. anja dankzij jou heb ik mijn rijbewijs gehaald! super bedankt! ??

Lisanne

Rijschool Hommel is een hele fijne rijschool.
Duidelijke uitleg, je wordt goed begeleid, gecorrigeerd waar nodig en ze denkt echt met je mee. Ik ging met een fijne voorbereiding en veel vertrouwen mijn examen in dankzij Anja en was in 1 x geslaagd.
Het waren leerzame en ook heel gezellige lessen.

Sebastiaan Latour

Hele fijne rijschool met leuke en gezellige lessen. Rustige sfeer in de auto en ik ben goed voorbereid het examen ingegaan.

Lars Buijs

Top rijschool!! Anja legt alles heel goed uit. Naast dat, is het wanneer mogelijk altijd gezellig! Heel erg bedankt voor alle lessen Anja! ?

Manon Akkerman

Super rijschool. Altijd gezellig in de auto en een duidelijke uitleg. Dankjewel Anja!

Raechel Bunt

Oplettend wanneer het moet maar wel altijd gezellig in de auto

Iris scheerboom

Hele leerzame en gezellige lessen gehad, veel gelachen tijdens de lessen. Dankzij jouw in 1x geslaagd!

Sander van Hattum

Erg leerzame en gezellige lessen, ook altijd goede afspraken over de lessen. Zeker een aanrader!

jaimey van schaijk

was een super tijd om bij hommel te lessen super bedankt voor alles

Jarno

Erg leerzame en gezellige lessen. Zeker een aanrader!

Florine van den Berg

Top rijschool!!!
Super leerzame en gezellige rijlessen gehad! Komt altijd haar afspraken na. En geeft altijd een duidelijke uitleg! Echt een aanrader!??

Maureen Jansen

Echt een hele goede rijschool. Anja legt alles heel rustig en duidelijk uit en als het nodig is wel 10x. Ook is het altijd gezellig in de auto. Rijschool Hommel is zeker een aanrader!

Dior Lindner

Ik heb de rijlessen van Anja ervaren als heel leerzaam en duidelijk, ook is Anja een ontzettend gezellige rijinstructrice! Elke les is een nieuwe uitdaging waarin je ontzettend veel leert. Lessen bij Anja/Hommel zijn zeker aan te raden, daarom geef ik rijschool Hommel 5 sterren.

Vera

De lessen van Anja zijn heel leerzaam en gezellig! Je werkt duidelijk naar het examen toe en je weet waar je aan toe bent. Erg fijne tijd gehad bij deze rijschool 🙂

Thom hartman

Ik heb hommel ervaren als een zeer goede rijschool. De rijlessen zijn duidelijk en er is altijd een goede sfeer tijdens de lessen. Zeker een aanrader!!!

Etienne Hajee

Altijd hele fijne rijlessen gehad met Anja. Superfijne sfeer, goede uitleg, en duidelijke planning richting je examen. Nu m'n rijbewijs binnen, en helemaal blij mee. Bedankt Anja 😉

Maud

Super rijschool, Anja is heel geduldig en legt alles duidelijk uit.
Vooral heel belangrijk is dat het altijd gezellig was in de auto!
Zeker een aanrader 🙂

Céline Derksen

Een eerlijke en leerzame rijschool, bedankt voor de gezellige lessen??

Anouk van Schaik

Helemaal top! Super rijlessen gehad. Duidelijke uitleg en altijd gezelligheid in de auto. Dankjewel Anja! 😉

Eline

Ik heb de rijlessen altijd heel prettig gevonden en veel gelachen met Anja, ik raad het iedereen aan!

Emma

Altijd super leerzame en vooral leuke, gezellige lessen gehad, zeker een aanrader!

Tekla Latta

Rijschool Hommel verdiend voor mij 5 sterren, omdat de lessen erg leuk en leerzaam zijn. Ze legt alles goed en duidelijk uit. Bedankt voor alles Anja!

Anouk van Beynum

Super rijschool! Hele leuke, gezellige en leerzame rijlessen gehad!
Zeker een aanrader

Evy

Super fijne en gezellige rijlessen gehad, maar vooral ook leerzaam! Altijd positief. Top.

Stijn

Zeer goede rijschool.
Heel leerzaam.
En ook gezellig.

Floor van rennes

super Rijschool! Fijne auto en ook een goede begeleiding!

Marie-Louise de Jager

Super fijne rijlessen gehad van Anja! Erg vakkundig en ook nog gezellig. Zeker een aanrader

Max Veenbrink

Altijd leuke en leerzame lessen En altijd goede uitleg.
Helemaal top!

Bowien Kuijpers

Hele goede rijschool! De lessen waren leerzaam en gezellig. Kan het iedereen aanraden!

Mayke Penraat

Super rijschool! Leuke, gezellige en leerzame lessen. Zeker een aanrader!

Cindy Tilleman

Goede rijschool met hele leerzame en gezellige rijlessen.

Jens Augustinus

Erg leerzame en gezellige lessen. Zeker een aanrader!

Bjorn looijen

De lessen waren gezellig en vooral heel leerzaam! Ik werd snel ingepland zodat je naar je examen toe kan werken en dat is fijn.

Emiel

Hele leuke, gezellige lessen gehad met duidelijke uitleg. Zeker een aanrader!

Iris

Top rijlessen gehad! Altijd gezellig tijdens de lessen, anja legt alles super uit en stelt je gerust voor de toetsen 😉
Zeker aan te raden?

Fleur Mathijssen

Een top rijschool! Hele fijne en leerzame lessen gehad en ook altijd gezellig! Heel erg bedankt Anja voor alle leuke en gezellige lessen!!?

Mandy van Meel

Ik heb hele leuke rijlessen gehad. Anja was heel geduldig en legde alles in een vlot tempo uit, waardoor je lang de tijd had om goed te oefenen. Door het regelmatig te oefenen leerde ik het op een goede manier aan.

Liza

Ik heb met veel plezier gelest bij rijschool Hommel. Anja is erg betrokken bij haar leerlingen en zorgt voor een positieve en gezellige sfeer. Anja legt alles op een duidelijke en rustige manier uit waardoor ik zonder onzekerheden heb leren rijden en mijn rijbewijs in 1x heb gehaald!

Willem

Leuke, Goede, Gezellige rijschool. Zeker aan te raden voor anderen.

Marieke

Bedankt Anja voor de leuke rijlessen. Super leuke lessen en leerzaam.

Janieke

Een betere rijschool is er niet! Tijdens het lessen is het altijd gezellig! Ik heb veel geleerd en Anja neemt ook echt de tijd voor je. Super bedankt!

Sven Elings

Top rijschool!
Anja bedankt voor de gezellige en leerzame lessen.

Corrinda

Leerzame en gezellige gehad!

Anouk Boerboom

Ik heb mijn rijlessen bij rijschool Hommel als erg prettig ervaren. Anja weet een goede balans te vinden tussen leerzame, maar zeker gezellige lessen!

Kyra

Ik heb hele leuke lessen gehad en het was altijd heel gezellig tijdens de ritten. Ook heb ik veel geleerd en ben ik nu trotse eigenaar van mijn rijbewijs.

Remco

Ik vond het altijd heel erg gezellig en fijn om samen met Anja te rijden. Ze legt alles goed uit en neemt de tijd voor je. Heel erg bedankt Anja!

Thierry van Reine

Ontzettend fijne rijlessen. Altijd op tijd en elke les wordt goed benut. Goed voorbereid voor het examen.

Tijmen van der Kolk

Altijd hele gezellige en comfortabele lessen gehad, Anja neemt de tijd om het je te leren maar als je het eenmaal door hebt ga je als een speer!
SUPER Rijschool!

Lotte Buis

Gezellige lessen, Anja weet wat ze doet en zorgt ervoor dat alles lekker vlot gaat en je er snel doorheen gaat. Goede ondersteuning en vooral veel gezelligheid en plezier tijdens de lessen!!

Jetske

Met dank aan Anja in 1 keer geslaagd! Hele fijne en gezellige lessen gehad. De begeleiding naar het examen toe was super. Ik ga nu met vertrouwen de weg op. Bedankt voor alles Anja!

Rudy van Drempt

Geweldige lessen gehad, altijd wat te lachen tijdens de rit maar op de juiste momenten enorm serieus.

Abe Vree

Het is een goeie fijne rijschool. Anja heb genoeg geduld en de uitleg is erg duidelijk. Verder is het altijd gezellig in de auto. Kort om het is een hele fijne en goede rijschool

Maud Haselhorst

Hele gezellige en leuke lessen gehad! Aan alle punten waar het nodig was kunnen werken en zo uiteindelijk geslaagd. Anja is een topper!!

Sven Degen

Het waren altijd gezellige lesuren met Anja!! Geslaagd voor me rijbewijs, ik raad iedereen Rijschool Hommel aan!!!

Esra Peperkamp

Bedankt voor de goede begeleiding tijdens het rijden! Zonder Anja was dit nooit gelukt! Fijne, leerzame en leuke lessen, bedankt! ☺️

Silke Vondel

Ik heb in 1x mijn rijbewijs gehaald bij Hommel! Met dank aan Anja natuurlijk! De rijlessen zijn heel leerzaam en vooral gezellig. Anja geeft duidelijke uitleg waardoor je met vertrouwen je examen in gaat! Bedankt!

Jacco van den Brink

Super leerzame en gezellige lessen en alles met dank aan Anja in een keer gehaald

Daan van eldik

Bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!

Michel Timmer

Bedankt Anja voor de gezellige en goeie wijze lessen en de goeie uitleg.

Echt een aanrader voor nieuwe leerlingen.??

Met vrindelijke groet,

Michek Timmer

Marc Spronk

Top rijschool!
Perfecte begeleiding en komt afspraken na. De lessen worden op een goede en leuke manier gegeven.

Anja, bedankt!

Lisa Stigter

Binnen 3 maanden mijn rijbewijs in de pocket. Alles in een keer gehaald. Anja bedankt voor de leuke en vooral gezellige lessen!

Jeroen

Super rijschool, Anja leert je precies hoe je goed moet rijden!!

Thomas Winter

Zonder de hulp van Anja was het mij niet gelukt om mijn rijbewijs in 1 keer te halen. De lessen waren erg leerzaam, maar daarnaast ook erg leuk doordat Anja een topsfeer creërt! Altijd met veel plezier gelest. Rijschool Hommel is dan ook een echte aanrader!

Dex van der Wees

Rijles bij Hommel, buiten de vakbekwaamheid van rij instructeur Anja is er ook een prettige en vertrouwde sfeer tijdens het les traject. Ik heb met een fijn gevoel in een keer mijn rijbewijs behaald in een super fijn rijdende mercedis en een leuke les tijd gehad dankzei rijschool Hommel. Hellemaal super!

Anne Veens

Ik vond de lessen bij Hommel erg leuk. Fijn persoonlijk contact met Anja, ze stelde me altijd op mijn gemak. Ook wijst ze verbeterpunten heel duidelijk aan, en neemt ze die in de volgende les weer mee. Anja hartstikke bedankt!!!

Tom Veens

Het waren hele leerzame lessen, maar daarnaast ook altijd heel gezellig en rustig.

Tim Dekker

Hele leuke, gezellige en leerzame lessen gehad, een echte aanrader!

Rémy van Reine

Super fijne rijlessen gehad en veel geleerd. Ik ben zeer tevreden en beveel iedereen deze rijschool aan!

Kim

Een super goede rijschool! Alles wordt altijd rustig en duidelijk uitgelegd. En daarnaast zijn de lessen ook heel gezellig???

Daryl Merkus

Vandaag geslaagd dankzij Anja natuurlijk. Het was altijd heel gezellig maar vooral leerzaam! Zeer aan te raden om hier te lessen.

Roy Dekker

De rijlessen waren super gezellig en erg leerzaam!!!

René Tilleman

Een degelijke flexibele voorbereiding op het examen met altijd goede zin en gezelligheid! ???
Aanrader!

Marise

Heel erg bedankt voor alle leuke en vooral gezellige lessen! Heb altijd erg veel met je gelachen en zou het iedereen aanbevelen om hier te komen lessen!

Rosemarijn Bakker

Anja's lessen zijn altijd heel erg leerzaam, maar tegelijkertijd ook heel erg gezellig! Je kunt echt zien dat Anja plezier heeft in haar vak. Hierdoor wordt het rijden nog leuker en heb je steeds weer zin in de volgende rijles. Alles wordt zeer goed uitgelegd, waardoor je je rijbewijs in één keer kunt halen. Ook wordt er gekeken naar wat jij moeilijk vindt of wat je nog graag wil oefenen, wat erg fijn is. Eigenlijk vind ik het aan de ene kant best wel jammer dat ik mijn rijbewijs nu heb, want nu hoef ik niet meer te lessen. Al met al, ik raad Rijschool Hommel zeker aan!

Kim van Welij

Goede sfeer in de rijles, ook zeer gezellig. Zeker aanteraden.

Swen

Gezellige rijlessen en duidelijke uitleg maken het echt een plezier om je rijlessen te volgen. Echt een top rijschool!

Kaylee

Fijne rijschool, super begeleiding!

Perry Derksen

Ik heb erg leerzame en vooral gezellige lessen bij Anja gehad. Nogmaals bedankt!??

Tess

Bij Anja heb ik erg leerzame, maar ook leuke lessen gehad! Ik voelde me tijdens de lessen op mijn gemak & heb heel veel goede tips gekregen!

Justin Gerdsen

Het is al weer even geleden, maar de herinnering blijft. De lessen waren altijd professioneel. En toch was er altijd sprake van een fijne leeromgeving, waar op zijn tijd veel gelachen werd. Anja, nogmaals bedankt.

Quinty

Dankzij Anja heb ik mijn vrijstelling en mijn rijbewijs in een keer weten te behalen!
Altijd gezellige lessen gehad maar ook zeker leerzaam.

Dankjewel

Ashley

Alweer bijna vier jaar geleden gelest bij Anja. Wat een leuke en gezellige lessen! Voor mij was het altijd weer een feestje. Dankzij de leuke manier waarop Anja je alles leert, heb ik mijn roze kaartje met veel plezier gehaald. Sterker nog, ergens vond ik het best jammer dat ik niet meer hoefde te lessen. Hommel is écht een aanrader??

Nienke Latta

Rijschool Hommel is een echt aanrader omdat naast de goede uitleg ook iedere rit weer gezellig is. Anja is erg betrokken met haar leerlingen en geeft je de benodigde zelfvertrouwen voor het examen.

Nine

Prima lessen, duidelijke uitleg, en als je iets langer de tijd nodig hebt om alles te begrijpen dan geeft ze je daar ook de tijd voor!

Danieke

De lessen van Anja waren altijd erg leerzaam en gezellig! Alles word heel duidelijk uitgelegd en het maakt niet uit of ze het je 1, 2 of 100 keer uit moet leggen, ze neemt altijd de tijd voor je. En dat het een goede rijschool is blijkt wel, want ik heb mijn rijbewijs gehaald in 2 maanden!

Myrte

Leuke, leerzame en gezellige lessen met veel persoonlijke aandacht. Een echte aanrader.

Evert

De lessen waren super, hierdoor kon ik zorgeloos mijn rij examen tegemoet!

Joris Gelmers

Rijschool Hommel is een proffesional in het vak. Fijne rijlessen gehad en ik raad het echt iedereen aan.

Ross van der Wees

Bij rijschool Hommel is de aandacht volledig gericht op de leerling. Goeie oefeningen, duidelijke uitleg en een top instructrice!

Iris Janssen

Ik heb nu al bijna 3 jaar mijn rijbewijs met dank aan Anja! Haar lessen zijn duidelijk en ze geeft goede instructie in de auto! En boven dat is ze ook nog heel gezellig in de auto! Het waren leuke en leerzame lessen! Echt een aanrader! 🙂

Iris Akkerman

Mijn rijbewijs in één keer gehaald door de duidelijke, maar ook hele gezellige lessen van Anja.

Lisa Hundertmark

Super leuke gezellige lessen van Anja. Het was nooit saai of vervelend om les te krijgen!! En natuurlijk goede uitleg en instructies ?

Bram Leander

Hele fijne rijschool om bij te lessen en neemt de tijd voor iedere leerling!! Zeer zeker aan te raden!

Angela van Sandijk

leuke rijschool
leerzaam en heb het vooral
heel erg naar mijn zin gehad met lessen !
echt een aanrader ?

Emma

Super rijlessen bij rijschool Hommol ! Het is altijd super gezellig met Anja en nuttige uitleg. Zeker een aanrader ?!

Fleur Ebbeng

Alle lessen bij Anja zijn leuk en gezellig, maar natuurlijk ook zeer leerzaam. Dankzij de goede uitleg en leerzame lessen heb ik in 1x mijn examen kunnen halen. Absoluut een aanrader!! Goed rijden is belangrijk bij Anja, maar gezelligheid moet er ook zijn!

Naomi Veens

Een echt aanrader. Niet alleen hele leerzame lessen maar ook nog eens een hoop gezelligheid. Je leert het makkelijkst als je jet naar je zin hebt en dat is maar weer bewezen. Alles in een keer gehaald en een hele leuke tijd gehad. !!! Super bedankt Anja voor alles !!

Dylan Akkerman

De best rijschool en altijd plezier en gezelligheid

Rik van Brakel

Vanaf dag één was het al gezellig in de auto met Anja. Ze was altijd duidelijk met haar instructies en van grapjes krijgt ze nooit genoeg (grapjes alleen op momenten dat het kan natuurlijk, rijden is immers een serieuze bezigheid, is mij geleerd).
Top rijschool!

Sanne Vermeer

Dankzij de super goede lessen van Anja heb ik alles in 1x gehaald! Fijne uitleg en altijd gezellig in de auto! ?

Chantal Jansen

Heel veel leuke en gezellige rijlessen gehad! Ik zou deze rijlschool zeker aan andere aanbevelen!

Iris van blijderveen

De lessen van rijschool Hommel zijn echt een feestje! Ik heb altijd met veel plezier en gezelligheid mijn rijlessen gereden. En dat het een goede rijschool is blijkt wel, want ik had mijn rijbewijs binnen 3 maanden!

Siem

Ik kon het maximale uit de lessen halen en ik voelde me op mijn gemak. De lessen waren goed te mengen met mijn drukke schoolplanning. Ik werd goed op mijn gemak gesteld voor het praktijkexamen en met Anja's tips heb ik het in één keer gehaald! Ik raad iedereen rijschool Hommel aan voor een leuke rijervaring en duidelijkhijd over wat je al kan en wat je nog moet leren.

Anna van de Peppel

De auto-rijlessen zijn super! De sfeer is heel gezellig en ontspannen maar ook serieus. Ik heb er op een fijne manier heel veel geleerd en ik kan je de rijlessen bij Anja echt aanbevelen 🙂

Kim Boerboom

Ook ik ben in 1 keer geslaagd door de fijne en goede rijlessen die ik heb gehad bij deze rijschool!! Anja heeft enorm veel geduld en zorgt voor veel gezelligheid tijdens de lessen, waardoor het elke week weer leuk is om rijles te hebben!!

Phaedra van de Geer

Ik heb een hele leuke tijd bij Anja in de auto gehad. Ze vindt het nooit erg om dingen 2, 3 of 100 keer opnieuw uit te leggen. Ze houdt je rustig als je lichtelijk in paniek raakt achter het stuur. Ze blijft alles herhalen durende de gehele lesperiode, dus dingen vergeten is geen optie. Ze werkt erg motiverend, voor zowel goed leren rijden als snel je theorie-examen halen. Naast dit alles is het ook nog ontzettend gezellig bij Anja in de auto.

Bij het moment van de waarheid, het praktijkexamen, was het fijn om Anja er bij te hebben in de auto. Voor mij was dat er geruststellend. Ze laat je zeker van je zaak voelen, waardoor je rustig en comfortabel achter het stuur zit.

Kortom een top instructrice!

Elmira

Goede duidelijke lessen en een hele leuke instructrice!

Joost Akkerman

Prettige rijschool, altijd goede en ook zeker gezellige lessen bij Anja.

Mark

Super rijschool met goede en leuke begeleiding. Altijd gezellige lessen gehad en daarom ook in 1 keer geslaagd ??

Tim Veulings

Het was duidelijk, efficiënt en betrouwbaar!

Richard Timmer

Goede rijlessen en leuke rijschoolhoudster. Heb met plezier gelest altijd. ??

Ik raad deze rijschool zeker aan

Joep van Hout

Prettige rijschool, rustige en vriendelijke instructrice die de tijd neemt voor je en alles tot in de details uitlegt.
Kortom, prettige betaalbare rijschool!

Eliëtte

Ontzettende leuke rijschool met fijne en gezellige lessen

Florien van Brenk

Wauw, wat een geduld en enthousiasme had Anja tijdens het uitleggen en leren. Naast het lessen, was het ook altijd gezellig! Anja, bedankt voor alles!!

Wesley van Merkestein

Nu al bijna een jaar afgereden en heb veel plezier van mij roze kaartje dankzij de Hommel. Altijd lachen gieren brullen tijdens de lessen!

Gerwin Kuijpers

ik heb mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Hommel. het waren altijd leuke en gezellige lessen en je leert snel.

Julian akkerman

Top rijschool ?

Rik den Hartog

Ook ik ben hier in 1x geslaagd dankzij de super gezellige en vooral leerzame lessen! Deze rijschool raad ik zeker aan bij mensen die nog opzoek zijn naar een rijschool!